Hovedside            Annonsere            Om oss


 

Annonsere.

Av Per Erik Berger.

 

Vi har valgt å gå ut med lave priser for våre annonsører. Grunnen til dette er at vi forsøker å holde administrasjonsarbeidet på et minimum ved kun å tilby rimelige 12 måneders kontrakter. Juli 05 var første effektive driftsmåned og antall hits var allerede da oppe i 16 000 til tross for at det var sommerferie. Besøket har holdt seg jevnt i de påfølgende årene.

 

Vi tilbyr annonseplass for 490,- per måned. Dvs årskontrakt på kroner 5 880, Faktura vil bli sendt med 30 dagers forfall.

 

Annonsen kan være med animasjon. Pikselstørrelse vil vi bli enige om.

 

Førstesiden har begrenset plass og der er det "førstemann til mølla..."

 

Har du spørsmål eller lurer på noe så ikke nøl med å ta kontakt.

 

Hilsen

Per Erik Berger

per@jobbjakt.no

Mob.tlf 404 00 111

 

 

Det kan nevnes at jeg har observert jobbjakt.no få skryt på jobbrelaterte diskusjonsforum hos vg.no og dagbladet.no

I tillegg vet jeg at flere og flere av NAV sine saksbehandlere benytter siden overfor sine kandidater. Et par vikarbyrå har også sendt e-post hvor de berømmer sidens innhold. Konsulentene kan enkelt be sine kandidater ta en titt på disse sidene før de skal på intervju, før de skal levere CV, osv. Skolene er enda ikke kontaktet, men det vil være et mål å få en lenke til jobbjakt.no på deres sider slik at også studentene kan bli godt orientert om muligheter etter studiene. Alt i alt vil altså målgruppen være alle som trenger litt hjelp i jobbjakten, og det gjelder vel egentlig de aller fleste uansett alder, kjønn, utdanning, erfaring, osv.

 

Tilbake til forsiden.