Hovedside            Annonsere            Om oss


 

Om oss.

Av Per Erik Berger

 

Bakgrunnen for opprettelsen av jobbjakt.no var etterspørsel fra mange arbeidssøkere om en side som på en ryddig måte kunne vise dem vei i "internettjungelen". Dette var henvendelser fra folk som ønsket å skifte jobb, nyutdannede og folk som for tiden var arbeidsledig. Det er også kjent at langt under 50% av stilingene som besettes per i dag er utlyst på vanlig måte i dagspressen. Dette gjør at en veiviser til proaktiv bruk av internett er nødvendig å ha.

 

Undertegnede har selv jobbet i selskapet Hudson(tidligere Solér) som er et rekrutteringsselskap. Selskapet ble startet i 1993 av Erik Solér.

 

Bare i 2003, 2004, 2005 og 2006 har undertegnede holdt ca 70 forelesninger om alt som har med jobbjakt å gjøre. Jeg har også holdt ca 500 individuelle samtaler med jobbsøkere. Tidligere bakgrunn som offiser i Forsvaret, høyskoleutdanning innen økonomi/administrasjon og 6 års ledererfaring innen telekom/IT har gitt meg gode forutsetninger for å kartlegge markedet og forstå hvordan man kan tilnærme seg dette. Jeg er i dag salgssjef i NDS, Norsk Data Senter. Et tegn på kreativitet i forbindelse med bemanningssituasjonen i NDS kan du lese i artikkelen "Utlover dusør for kommende it-stjerner".

 

Sidene vil bli mer og mer omfattende grunnet at kontinuerlige ønsker, tips og tilføyelser vil sikre videreutvikling og tilpasning til markedets etterspørsel.

 

Når det gjelder web-sidene er alle hjertelig velkommen til å komme med tips og kommentarer. Ta gjerne kontakt per telefon eller send en e-post til per@jobbjakt.no

 

Med vennlig hilsen

Per Erik Berger

Mob. 404 00 111

 

 

Tilbake til forsiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du glad i biler så se litt lenger ned.

 

 

 

 

Min sommerbil.

 

 

+ en annen sommerbil jeg har kjøpt.

 

 

 

 

 

..og min søster som gifter seg med Rune i Cadillac'en vår.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...og Porsche'n de har kjøpt.

 

 

 

...og ikke minst min bror sin Aston Martin Volante.

 

 

 

...ja vi liker biler ;-)

 

og båter...for her er båten Mermaid som vi har solgt. Til orientering er det en Sunquest 44 med 2 stk Volvo som har toppfart på over 30 knop. Har hatt mye gøy med den ;-)