Kreativ leting

KREATIV LETING

Som vi alle vet så er det under halvparten av alle stillinger som lyses ut. Mange av dem vil du finne via jobbjakt.no sine lenker til jobbsøkemotorer, karrierebedrifter, osv. Det kan likevel være smart å kartlegge markedet ved hjelp av verktøy på nettet. Finn for eksempel ut hvor mange blomsterforretninger det finnes i Bergen. Kartene vil også kunne hjelpe deg å finne ut hvor bedriften ligger når du skal på intervju.

 

 

Ansattnett.no

Arbeidstakernes informasjonssted på nett som tilbyr nyttig informasjon den enkelte arbeidstaker både i det private og offentlige har behov for i sitt daglige virke. Et ressurssted med oversikt over seminar og konferanser, kurs, etter- og videreutdanning, oppdaterte nyheter, samt tilby nyttig stoff på blant annet HMS, trygd, sykdom, pensjon, lønn, tariff, ansettelse, oppsigelse, seniorkompetanse, permisjon, ferie m.m.

 

Purehelp

Et fantastisk hjelpemiddel for å finne informasjon om diverse norske selskap. Gjør egne analyser av andre selskap. Sammenlign eget selskap med lignende selskap. Finn ut hvor mange som jobber i et selskap. Hvilken rating har et selskap. Hvordan er den økonomiske situasjonen i et selskap. Som arbeidssøker kan man gjøre en grei analyse av et selskap man vurderer å begynne å jobbe i. Dette er en meget interessant side for dem som bruker dem riktig.

 

Brønnøysundregistrene

Blant annet nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret, pluss mye mer.

 

Eniro

Firmasøk, nettsøk, telefonsøk, kart med km-beregner, osv.

 

Ditt distrikt

Levert av Findexa.

 

Gule sider

Søk på firma, navn, adresse, telefonnummer eller adresse. Inneholder kart med km-beregner, gratis SMS.

 

ITBergen.no

En portal som profilerer nærings- og reiseliv, samt utdanning, kultur og offentlig sektor på hele Vestlandet. Du finner det meste om hovednæringene; Olje & Gass, Fiskeri og oppdrett, Industri og ikke minst reiseliv.

 

Skattelister

Skattelister 2000-01-02. Finn ut hvor gammel folk er og analysér deres økonomiske situasjon.

 

Visveg

Visveg.no med videre lenke til Statkart. Finn veien til intervjustedet.