Rekrutteringsbyråer

REKRUTTERINGSBYRÅ

Et rekrutteringsbyrå henter inn rekrutteringsoppdrag fra sine næringslivskunder. De skal finne den beste til en spesifikk stilling. Rekrutteringsbyrået opererer altså på vegne av en bedrift. De kan lyse ut stillingen i aviser og på nett, de kan gjøre «search» i egne databaser og de kan kontakte aktuelle gode kandidater de kjenner til fra før (headhunting). Som oftest brukes en kombinasjon av dette. Man kan registrere seg i deres databaser eller man kan søke hvis man ser det dukker opp en stilling.

Adecco Select
Adecco Select leverer rekrutterings- og utvelgelsestjenester over hele landet. Våre rådgivere sikrer en rask og effektiv gjennomføring av den enkelte rekruttering gjennom en kvalitetssikret metodikk og gode verktøy.
 

Arena Bemanning AS

Vikar og rekrutteringsselskap som betjener kunder i Oslo, Follo og Østfold.

 

BackUp Personell
BackUp Personell er totalleverandør innen rekruttering og personalutleie. Ved hjelp av menneskelige ressurser, bred kontaktflate, samt spisskompetanse innen vårt fagfelt, hjelper vi våre kunder med å nå sine mål.

De har hovedkontor i Karl Johans gate 19, Oslo, men har også kontor i Arendal, Bergen, Drammen, Gjøvik, Hamar, Jessheim, Kristiansand, Lillestrøm, Oslo Øst, Sandvika, Sarpsborg, Trondheim og Tønsberg.

 

Bemanningspartneren

Tilbyr ingeniører, teknisk fagpersonell og prosjekt-administrativt personell. De rekrutterer personell til faste og midlertidige stillinger. De holder til i Bergen. De fleste kunder er bedrifter innen olje & gass, industri og bygg & anlegg.


Bjerke & Luther
Selskapets konsulenter har arbeidet med rekruttering og utvelgelse i det norske markedet siden 1986, og har erfaring som ledere i norske og internasjonale bedrifter, samt utdannelse på universitets nivå.

 

Bragd Engineering AS BRAGD Engineering AS leverer multidisiplin- og spesialkompetanse innen engineeringsområdet i et globalt marked. BRAGD Engineering AS har spisskompetanse innenfor olje- og gassmarkedet, men leverer også høykvalifisert teknisk personell innenfor all landbasert industri. Vi kan bistå alle bedrifter med: konsulentutleie / lederrekruttering/ omstilling og coaching. Holder til i Bergen.

 

Corridor

Rekrutteringsbyrå innenfor økonomi, IT, administrasjon, markedsføring og salg.


Delphi Consulting AS
Delphi Consulting AS er et av Norges ledende selskaper innenfor executive search og lederutvelgelse.

 

Experis

Experis tilbyr rekrutterings- og konsulenttjenester på høyere nivåer. Experis tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter, prosjektløsninger og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere, ledere, nøkkelpersonell og spesialister.

Ligger under morselskapet Manpowergroup.

Hartmark Rekruttering og Lederutvelgelse
Hartmark Rekruttering og Lederutvelgelse er en egen resultatenhet i Hartmark Consulting AS. Arbeidsområdet er å skaffe kandidater til topp- og mellomlederstillinger, samt spesialister med lederkompetanse.
 

Henie Medisinsk Personal AS

Vikar og rekrutteringsbyrå som utelukkende har spesialisert seg på personell til helsesektoren.


Holen, Finsrud & Partners AS
HFP bistår en rekke private selskaper og offentlige institusjoner med rekruttering.

 

HRC
Human Recource Center AS i Ulsteinvik kan tilby formidling og utleie av kvalifisert maritim arbeidskraft til alle stillinger om bord og på oljeplattform. De rekrutterer arbeidskraft både fra Norge og utlandet.


Hudson
Hudson Highland Group er et av verdens ledende selskap innen internasjonal rekruttering og HR consulting. Har også tjenester som Outplacement og Asessment-center. Hovedkontor i Oslo, men er også representert i Bergen, Drammen og Kristiansand. Har for tiden et samarbeidsprosjekt med Aetat hvor man gjennomfører karriererådgivning for arbeidssøkende.

ISCO Group
ISCO Group er et av Norges ledende fagmiljøer innen aktivt markedssøk; rekruttering og utvelgelse av toppledere, nøkkelpersonell og styremedlemmer.

 

Jobzone

Jobzone ble grunnlagt i 2002 og er i dag det største norskeide bemanningsselskapet. Jobzone er landsdekkende og har over 40 lokalkontorer med totalt 155 medarbeidere. I 2013 bisto Jobzone over 1.960 kunder med ca. 8.100 medarbeidere.

 

Manpower
Manpower er et av Norges ledende bemanningsselskap. Manpower er tilstede i hele Norge med 35 lokalkontorer fordelt på alle våre fylker. Kontorene varierer i størrelse men dekker alle et bredt spekter av fagområder innen både faste og midlertidige stillinger. De har en av Norges største kandidatdatabaser. De holder til i over 80 land.

Mercuri Urval
Mercuri Urval er en internasjonal konsulentvirksomhet som hjelper virksomheter i privat og offentlig sektor til å komme nærmere sine kunder og å øke sin verdiskapning.

MPS
MPS er at av de eldste rekrutteringsbyråene i Norge, og vi jobber med alle typer stillinger, både annonsert rekruttering og rettede søk i forbindelse med lederstillinger eller styreverv.

 

MRI Scandinavian Group

Rekruttering og headhunting til forskjellige type stillinger – fra salgskonsulenter opp til adm.dir. Sektorer: Salg & Marketing, Detaljhandel, Bank/Finans/Forsikring. IT/Telecom, Executive Search

 

Necon Søker du nye utfordringer innen ingeniørfag?

Holder til på Kokstad, Bergen

Har du teknisk eller teknisk/økonomisk erfaring og ønsker nye utfordringer? Ønsker du erfaring fra spennende prosjekter, eller foretrekker du å bli rekruttert til en fast stilling? Uansett ønsker vi deg velkommen til å delta på et sterkt kompetanseteam innen industriell og offshorerettet næring.

Ring Morten mob: 90 87 30 28 eller
Aslak mob: 95 73 22 37, kontakt oss på mail necon@necon.no, eller registrer din CV her.


PU Search & Selection (Personal Utvelgelse AS)
Personal Utvelgelse AS ble etablert av Bjørn Myhre i 1985. Vi er idag representert med kontorer i Oslo, Trondheim og Tønsberg. Med 11 medarbeidere og en omsetning i 2002 på ca. 19 millioner kroner, har PU markert seg som et ledende konsulentselskap innenfor området rekruttering og utvegelse i Norge.

 

Rainfall

Holder til i Bergen og Oslo. Mange ledige jobber innen IT og administrasjon. Virker som et seriøst selskap. Deres fokus ligger er strategisk ressursplanlegging. De har rådgivere som bistår innen områder som organisasjonsutvikling, strategi, coaching, lederutvikling og prosjektledelse. Deres tette samarbeid med kundene medfører tjenester som kombinerer rådgivning, rekruttering, tradisjonelle konsulenttjenester og vikartjenester.

 

Sylvester&co

Sylvester & co er en bedrift med mange års erfaring innenfor salg, markedsføring og rekruttering. De tilbyr en rekke ulike kurs og rådgivningstilbud til både privatpersoner og virksomheter, flere av dem med hovedfokus på rekruttering og branding via sosiale medier. I tillegg driver de også en del sourcing og headhunting. Flere av deres tjenester passer utmerket for folk som er jobbsøkende.

 

Temp-team.no

Personalutvelgelse og vikarservice.

 

Top Temp Bemanning

Bemanningsløsninger for offentlig og privat sektor.

 

Top Temp IT Bemanning

Utleie og rekruttering av kvalifiserte IT-konsulenter.

 

Upsource

Totalleverandør innen bemanningstjenester med fokus på IT, økonomi, finans, markedsføring og ledelse. Holder til i Bergen og Oslo samt at de søker avdelingsleder til sitt nye kontor i Stavanger. De virker som et meget seriøst og bra selskap.

 

Utsira

Utsira Servicesenter AS skaffer mannskap til skipsfarten og fiskeflåten. Selskapet driver mannskapsformidling og utleie. Rederiene betaler enten et engangs formidlingsgebyr for rekruttering eller hvis det er mer hensiktsmessig for rederiene så kan Utsira ansette sjøfolkene selv og leie dem ut.

 

VEX-gruppen

Holder til i Temahuset på Straume i Fjell Kommune, dvs rett utenfor Bergen.

De har tre forretningsområder:

– Vikar Expressen som tilbyr bemanningsløsninger og rekruttering innenfor kontoradministrasjon, økonomi, lager og kantine, samt,

– Vex Tech Consulting som tilbyr konsulenttjenester til industrien og formidler og leier ut teknisk personell (ingeniører og øvrig fagpersonell) så vel onshore som offshore.

– VexCoach som tilbyr konsulentvirksomhet innen ledelse og organisasjonsutvikling.

 

Xray

Rekrutteringsselskap for mellomledere og spesialister.

 

Xtra Personell

Selskapet holder til i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen, Larvik og Kristiansand. Selskapet er norges 4. største innen bemanningsløsninger. Helt siden Xtra personell as ble etablert i 1995, har de vært en nisjeleverandør av tjenester innen personellutleie, rekruttering og rådgivning til kompetansekrevende oppgaver – oppgaver som er virksomhetskritiske og hvor arbeidsoppgavene må bemannes av mennesker med de riktige kvalifikasjonene.