Søkemotorer

NORSKE JOBBSØKEMOTORER

 

 Her vil du finne alle norske jobbsøkemotorer. Aetat.no, Finn.no og Sol sin jobbsøkeside er kanskje de mest brukte, men du vil kunne finne mye spennende på de andre også. Noen jobber vil overlappe i form av at de ligger flere steder, men du vil også finne jobber som kun kommer frem i enkelte av søkemotorene.

 

 

NAV
Den mest kjente av alle. Gode sider med mye informasjon.

Arbeidsdirektoratet har ansvar for å styre etatens virksomhet, følge utviklingen på arbeidsmarkedet, og gi informasjon og råd til Arbeids- og administrasjonsdepartementet og etaten.
 

Careerjet.no

Careerjet er en avansert arbeidssøkermotor for Norge og hele verden. I et enkelt søk gir Careerjet arbeidssøkeren tilgang til et enormt utvalg av arbeidsplasser som er kompilert fra ulike internettkilder for å spare arbeidssøkeren bryet med å gå til hvert nettsted individuelt.


Dagens Næringsliv – Jobb
Dn Jobb har mange spennende lederstillinger i jobbdatabasen.

deltidsjobb.no
Deltidsjobb.no er Norges første og eneste rendyrkede møteplass for deltidsmarkedet.

 

dittarbeid.no

Finn ledige stillinger i ditt nærområde. Enkelt å sortere søk etter geografi. Legg inn CV. Opprett jobbannonser.

FINN jobb
Finn.no Jobb er en av landets største jobbdatabaser.
 

Gi Gass

Stillingsannonser innen hotell, restaurant, catering og kantine.

 

INKLUDI.NO

Jobbportal hvor målgruppen er arbeidssøkere med innvandrer og minoritetsbakgrunn. De ønsker dere velkomne til å bruke tjenestene deres. De får daglig registrert nye søkere og det viser seg at det er stor interesse blant denne gruppen som har ledighet som er mye større enn resten av befolkningen. Prosjektet har vært utarbeidet i nær dialog med IMDI(integrering og mangfoldsdirektoratet) og MIA(Mangfold i arbeidslivet). 26.09.2006 hadde de en liten reportasje på TV2 God Morgen. Det samme hos NRK Frokost tv den 04.10.2006.


Jobbdirekte.no
I dag er Jobbdirekte.no en av markedets ledende rekrutteringstjenester på Internett og tilbyr jobbsøkere den beste teknologi for å profilere sin CV, administrere sitt jobbsøk og bli matchet mot en landsdekkende stillingsdatabase, som inkluderer bedrifter innen privat og offentlig sektor.

 

Jobbsafari.no En oversiktlig side hvor du finner tusenvis av aktuelle jobber innen ulike kategorier. Lett å manøvrere seg frem ut i fra yrkeskategori og bransjer.
 

Kanvas
Ikke en ordinær jobbsøkemotor, men de har mange jobber innen barnehagesektoren. Stiftelsen Kanvas er Norges største aktør innen utvikling og drift av barnehager. De driver i dag 33 barnehager, fordelt på 5 kommuner. De har 430 engasjerte medarbeidere som har ansvar for ca. 2000 barn.


Monster
Monster.no er en del av Monster.com, som er et heleid datterselskap av Monster Worldwide Inc. Monster.com ble grunnlagt i 1994 og er i dag verdens ledende karrierenettverk på internett.

Norsk lysingsblad
Norsk lysingsblad utgis av Statens forvaltningstjeneste i henhold til Lov om Norsk lysingsblad av 11. okt. 1946 på vegne av Moderniseringsdepartementet.

 

Petrojobb.no

Jobbannonser innen olje, prosess og maritim virksomhet.

 

Rubrikk.no

Ved å søke på Rubrikk.no søker du samtidig igjennom Finn.no, Zett.no Nav.no og mange flere jobbportaler. Slik kan vi tilby våre brukere den beste oversikten over jobbmarkedet.

 

Soljobb

Startsiden SOL sin jobbsøkerside. Oppdateres hver dag. Landsdekkende.

Statsjobb
Statsjobb er en stillings-database for ledige stillinger forbeholdt det offentlige.

Teknisk Ukeblad – Ledige stillinger
Teknisk Ukeblad legger ut ledige stillinger fra papirutgaven.

Zett Stilling
ZETT ble etablert på forsommeren 2002 og eies av Orkla Media og A- Pressen. Totalt vil drøye 70 aviser med over 2, 5 millioner lesere og 1 million i opplag delta i satsningen.